Реал Мадрид пада като гост, защото фенове тормозят Винисиус?


Реал Мадрид пада като гост, защото фенове тормозят Винисиус?
Снимка: GettyImages

1872 0

Бившият футболист на Валенсия и Барселона Жерар Лопес направи интересна съпоставка между расистките атаки срещу Винисиус Жуниор от Реал Мадрид и слабите резултати на испанския гранд в Ла Лига.

"Случилото се във Валенсия беше капката, която преля чашата. Обидите, които прозвучаха от трибуните, са недопустими, но такива винаги е имало и ще има в света на футбола. Нека не се фокусираме върху техния расистки характер. Никой не обича и другите видове обиди. Но никой не е застрахован от тях. Случвало се е с всеки нас", коментира испанецът, цитиран от вестник "Спорт".

"Винисиус не е единственият или уникален случай. Но той не трябва да отговаря на обидите с провокации, с унижение на феновете, по точин само увеличава напрежението. Той налива масло в огъня, а обидите стават само още по-големи.

Реал Мадрид има проблем с Винисиус. Клубът трябва да окаже натиск върху него и съм сигурен, че Анчелоти и опитни и възпитани играчи като Кроос, Модрич и Куртоа тайно са съгласни, че Винисиус вреди на отбора.

Нивото на игра на тима пада, когато цялото внимание е съсредоточено върху бразилеца. Повечето поражения на Реал като гост съвпадат със спорни ситуации около Винисиус. Клубът трябва да помисли какво да прави с Винисиус, а играчът - какъв път да избере", допълни бившият халф. А след поредната атака се заговори, че Винисиус може да напусне Реал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички