Реал Мадрид отново ще пазарува от Челси: Интересува се от любимеца на "сините" почитатели


Реал Мадрид отново ще пазарува от Челси:  Интересува се от любимеца на "сините" почитатели
Снимка: Getty Images

7138 0

Летният трансферен прозорец в Испания затвори, но Реал Мадрид вече се готви за следващия такъв. "SPORT" съобщава, че на "Сантяго Бернабеу" отново ще погледнат към Челси, за да привлекат голямата си трансферна цел, а именно - Рийс Джеймс.

Причината за интереса към бранителя

Гигантът от Ла Лига ще излезе на пазара за дългосрочен заместник на Дани Карвахал, който вече е на 31-годишна възраст. Ръководството на "Сантяго Бернабеу" е определило Рийс Джеймс като перфектния кандидат за поста десен бек. Според гореспоменатото издание мадридчани са готови да извадят повече от 40 милиона за британеца.

Джеймс е ключова фигура за селекцията на Маурисио Почетино в Челси. Покупката на защитника обаче не би била лесна задача. 23-годишният играч е обвързан с тима от Западен Лондон до 2028 година и също така получи капитанската лента това лято, с което бе подчертана важността му за "синия" клуб.

В същото време мнозина вярват, че Челси ще иска много повече от 40 милиона за услугите на един от най-добрите си играчи. Редица експерти определят британеца като един от най-добрите десни бекове в света, когато е напълно здрав, защото той има дълга история със сериозни трвами в коляното.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Лука Модрич обяви защо не си е тръгнал от Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички