Новата трансферна цел на Реал Мадрид: Петият най-скъп в Байерн Мюнхен


Новата трансферна цел на Реал Мадрид: Петият най-скъп в Байерн Мюнхен
Снимка: GettyImages

1977 0

Ръководството на Реал Мадрид продължава усилено да работи по окомплектоването на състава си и вече обмисля следващите трансферни стъпки. 

Водещата цел на "Сантяго Бернабеу" е привличането на ляв бек в лицето на канадския национал Алфонсо Дейвис. Авторитетното издание Marca е категорично, че европейският колос следи отношението на играча с Байерн Мюнхен. 

Визитката на играча

Той се присъедини към баварците през 2019 г., след като бе купен от Ванкувър срещу 14 милиона евро. В момента той бива определян от Transfermarkt като петия най-скъп в Байерн Мюнхен с трансферна цена от 70 милиона евро. Пред мего в импровизираната класация са само Мусиала, Кейн, Кимих и Де Лихт. 

Само година след акостирането си в Европа Дейвис спечели Шампионска лига и до този момент натрупа 157 двубоя, в които се отчете с 8 гола и 28 асистенции. С него обаче още не са се свързвали от Реал Мадрид. 

Причината е, че в Испания изкъсо следят плановете на играча и Байерн Мюнхен. В последно време се появиха информации, че баварците ще се опитат да удължат актуалния договор на Дейвис, който е до лятото на 2025 г. 

Следете всички трансфери в европейския футбол със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички