Реал Мадрид готов да похарчи над 200 млн. евро за Мбапе, но без да преговаря с ПСЖ


Реал Мадрид готов да похарчи над 200 млн. евро за Мбапе, но без да преговаря с ПСЖ
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

2146 0

Летният трансферен прозорец приключи наскоро, но това не важи за драмата около Килиан Мбапе, който остана в ПСЖ, но все още не е подписал нов договор. Фаворит номер 1 за подписа му Реал Мадрид все още е готов да привлече френската звезда следващото лято, но няма намерение да започва преговори с Пари Сен Жермен.

Драма без край за Мбапе и Реал Мадрид

"Лос бланкос" отказаха да преговарят с ПСЖ това лято, въпреки че парижани бяха готови да продадат звездата си в даден момент. Оттогава Мбапе и френският шампион успокоиха напрежението, като нападателят се върна в игра и според информациите преговаря за нова сделка.

Тази нова сделка на теория ще включва клауза за продажба, която ще позволи на Мбапе да напусне срещу по-ниска сума, но все пак ще донесе някакви пари за ПСЖ. Според Sport Реал Мадрид е готов да постигне споразумение за преддоговор за Мбапе през януари.

От "Сантяго Бернабеу" са готови или поне бяха това лято да похарчат 230 милиона евро за Мбапе като заплати и хонорар, за да го привлекат. Досега Мбапе устоя на натиска от страна на ПСЖ да подпише нов договор, но този път парижани ще бъдат доста по-настоятелни в условията, които договарят.

Реал Мадрид очевидно направи път на Мбапе, като не взе звезден нападател това лято след напускането на Карим Бензема и остави фланелката с номер девет свободна за него. Дали обаче ще я облече Мбапе - времето ще покаже.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички