Просто и ясно: Лука Модрич обясни защо все още не си е тръгнал от Реал Мадрид


Просто и ясно: Лука Модрич обясни защо все още не си е тръгнал от Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

3309 0

Един от най-опитните футболисти в състава на Реал Мадрид Лука Модрич обясни защо все още играе на "Сантяго Бернабеу", вместо да последва примера на мнозина от своите колеги и да отиде в Саудитска Арабия:

"Няма да лъжа - оферти е имало и преди, тъй като към мен има постоянен интерес от най-различни клубове. Аз обаче виждам ситуацията по следния начин: От 2012-а година досега, Реал Мадрид винаги е бил на първо място. Ако Реал имаше други планове за мен, тогава бих обмислил други опции", обясни 37-годишният хърватин, цитиран от "Sportske novosti".

"Аз съм щастлив и доволен в Мадрид и докато е така - не мисля за друго. И не изпитвам нужда да задоволявам егото си с подобни истории за невероятни (б.р. - от финансова гледна точка) сделки... Просто искам да се наслаждавам на всеки момент във футбола. В Реал Мадрид не си поставям никакви ограничения!", допълни още Модрич.

*Световният вицешампион с Хърватия е на "Бернабеу" от лятото на 2012-а, когато бе закупен за 35 милиона евро от Тотнъм. До момента се е отчел с 37 гола и 77 асистенции в общо 492 мача във всички турнири. Договорът му с "белия балет" изтича на 30-и юни 2024-та година.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Щяхме да летим за Мюнхен, но тогава звъннаха от Мадрид" - Кепа отново се обясни в любов на Реал Мадрид!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички