Реал Мадрид няма да приеме трети пореден провал в Шампионска лига, разделя се с деветима


Реал Мадрид няма да приеме трети пореден провал в Шампионска лига, разделя се с деветима
Снимка: Getty Images/Guliver

2509 0

Основната цел за Реал Мадрид през този сезон бе спечелването на Ла Лига. И тя бе постигната, но "белия балет" няма как да се задоволи с представянето си в Шампионска лига, където отпадна на 1/8-финалите.

Именно това малко или много помрачи щастието на мадридчани, тъй като в последните две години не оставят следа в любимия си турнир.  След поражението от Манчестър Сити на "Етихад" миналата седмица, бордът и мениджърът без съмнение ще обсъждат определени играчи, с които да се раздели, тъй като провал за трета поредна година в турнира е немислим.

Според AS наставникът на тима Зинедин Зидане е готов да се разделис  редица играчи от настоящия състав. На първо място се споменава името на Гарет Бейл, който не спира да ядосва клуба, а освен това и не помага на терена. Хамес Родригес, Лука Йович, Иско, Мариано, Браим Диас, Лукас Васкес, Начо и Марсело са другите играчи, с които Реал е склонен да се раздели.

С оглед финансовите рестрикции около пандемията от коронавирус "кралския" клуб няма да може да разчита на голям бюджет за покупки, което значи, че ще трябва да се генерират приходи от продажби. А по-рано днес стана ясно, че шампионите ще върнат в отбора един от големите си таланти - ето повече подробности.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички