Реал Мадрид си хареса звезда от Серия А за заместник на Рамос


Реал Мадрид си хареса звезда от Серия А за заместник на Рамос
Снимка: Getty Images/Guliver

49741 0

В последните месеци на широко в Испания се обсъжда бъдещето на Серхио Рамос, чийто договор с Реал Мадрид изтича през 2021 година. Голямото разминаване между двете страни е, че капитанът на тима иска по-дълго удължаване на споразумението, докато от "белия балет" искат да го удължат само с една година.

Едно от възможните имена за заместник на испанския национал е бранителят на Интер - Милан Шкриняр. Словакът е едно от силните оръжия на Антонио Конте и пасва изключително много както на "нерадзурите", така и в Серия А. Добрите му изяви обаче подсказват, че 25-годишният играч няма да се задържи още дълго в Интер.

Според медиите в Италия именно Реал Мадрид е сред големите кандидати за подписа му. А цената му ще бъде над 70 млн.евро, като договорът му с Интер е до 2023 година. Няма да е никак лесно за мадридчани да се договорят с италианския клуб, но надеждата, че ще си партнира с Рафаел Варан е голяма. А какъв комплимент направи Шкриняр точно на Рамос наскоро - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички