Реал Мадрид намери заместника на Карим Бензема, ще струва 35 милиона


Реал Мадрид намери заместника на Карим Бензема, ще струва 35 милиона
Снимка: Getty Images

10642 0

Реал Мадрид се интересува от привличането на нападателя на Хетафе Енес Юнал като евентуален заместник на голямата звезда на тима Карим Бензема за сезон 2023/24, твърди "Diario Gol".

Според изданието в испанската столица са добавили Юнал към списъка си с потенциални трансфери през лятото поради чудесните му изяви за Хетафе напоследък. Президентът на "лос бланкос" Флорентино Перес има желание да го привлече като резервен вариант за Бензема, който се смята, че е в залеза на славната си кариера.

Важността на Юнал за Хетафе

25-годишният Юнал се утвърди като титуляр за Хетафе, откакто пристигна от Виляреал за сума от около 9 милиона евро през 2020 година. Той помогна на клуба си да избегне изпадане в последователните сезони от Ла Лига, като тимът успя да завърши на 15-ата позиция на два пъти.

Юнал има договор до юни 2025 година с Хтефа. Нападателят в момента се оценява на около 35 милиона евро. Имайки предвид достъпната му такса, бордът на шампионите в Ла Лига даде приоритет на привличането му пред други опции като звездата на Ювентус Душан Влахович.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Джуд Белингам постави 3 условия на Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички