Фабио Капело: Молех Роналдо да отслабне, но той не можеше без жени и нощен живот...


Фабио Капело: Молех Роналдо да отслабне, но той не можеше без жени и нощен живот...
Снимка: Getty Images

4390 0

Легендарният италиански стратег Фабио Капело - бивш треньор на Ювентус, Милан, Рома и Реал Мадрид, разкри, че е молил бразилеца Роналдо да отслабне, за да се върне към старата си форма, но това било напразно, защото един от най-добрите нападатели на 90-те не искал и да го чуе.

Килограмите - проблемът на Роналдо

Роналдо направи фурор в Интер, Барселона и ПСЖ, а след това игра за Реал Мадрид, Милан, но според мнозина бързото качване на килограми е бил голям проблем за него. Бразилецът защитаваше цветовете на "белия балет" от 2002 до 2007 година, а накрая Капело реши да го продаде.

"Говорих с президента и му казах да го продаде. Роналдо тежеше 94 кг. Говорих с него и го попитах колко тежи, когато стана световен шампион с Бразилия? Каза ми, че тежи 84 кг. И аз го помолих да отслабне, казах, че не може да играе така. Но той не успя. Просто обичаше нощния живот и жените", сподели Капело в интервю.

Роналдо и Реал Мадрид

Роналдо вкара 103 гола в 177 мача за пет години в Реал Мадрид и спечели две шампионски титли на Испания, но така и не успя да се добере до трофея, който толкова много му отбягваше - този от Шампионска лига.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Джуд Белингам постави 3 условия на Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички