Реал Мадрид намери кой да наследи Модрич и Кроос


Реал Мадрид намери кой да наследи Модрич и Кроос
Снимка: Getty Images/Guliver

3175 0

Испанският колос Реал Мадрид си е поставил за цел да привлече младата звезда на Борусия Дортмунд Джуд Белингам, съобщава авторитетното немско издание Bild. "Кралете" обаче ще се насочат към Белингам през следващата година.

В офисите на "Сантяго Бернабеу" вече размишляват върху бъдещето, в което тимът ще остане без двамата си лидери в средата на терена Лука Модрич и Тони Кроос. В последните години Модрич и Кроос бяха ядрото на "белите", но и двамата не са първа младост и едва ли ще задържат дълго високото си равнище на игра.

В Реал са наясно, че ще трябва да подменят халфовата си линия и са набелязали Белингам, който да бъде привлечен през 2023 година. В момента 18-годишният Белингам е оценяван от специализирания портал Transfermarkt на 75 милиона евро.

Трансферът на Белингам се отлага за следващата година, тъй като приорирет за Реал остава привличането на Килиан Мбапе и Ерлинг Холанд. За постигането на тези две трансферни цели в Реал Мадрид готвят "чистка", като три звезди напускат клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички