Реал Мадрид може да използва ненужния Йович за трансферна сделка през лятото


Реал Мадрид може да използва ненужния Йович за трансферна сделка през лятото
Снимка: Getty Images/Guliver

16815 0

Реал Мадрид е категоричен, че иска да се раздели със сръбския напаадател Лука Йович и вече му търси купувач. Играчът така и не успя да се наложи в състава на Зинедин Зидан и не спечели доверието му.

Според Mundo Deportivo интерес към сърбина проявява Наполи. А това може да е добра новина за "белия балет", тъй като може да използват Йович в сделката за Фабиан Руис. Бившият нападател на Айнтрахт Франкфурт харесва Наполи и може да замести напускащия Аркадиуш Милик, но интерес към Лука Йович има и от други европейски клубове, сред които е и лондонския Арсенал.

22-годишният Йович дойде на "Сантяго Бернабеу" от Айнтрахт Франкфурт срещу 55 милиона евро миналото лято, но така и не успя да се наложи в Кралския клуб, като има едва четири гола за мадридчани от началото на сезона. Босовете на Реал са били крайно разочаровани от поведението на Йович в родината му Сърбия, където той нападателят си навлече гнева на властите, след като наруши задължителната карантина за хора, пристигащи от Испания.

Междувременно, стана ясно, че без значение развитието на сезона за Реал Мадрид, вече е взето решение дали Зинедин Зидан ще остане начело на тима. Ето отговора, както и повече подробности - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички