AS: Без значение от развитието или недоиграването на сезона, ясно е бъдещето на Зидан


AS: Без значение от развитието или недоиграването на сезона, ясно е бъдещето на Зидан
Снимка: Getty Images/Guliver

10383 0

Ситуацията с коронавируса предизвика някои от клубовете да започнат да се правят плановете за новия сезон рано-рано. Реал Мадрид не правя изключение, като според престижното испанско издание "AS" в кралския клуб са взели решение относно треньорския пост.

То е, че при каквото и да е развитие на сезона - дали ще се доиграе, или не, дали ще бъде спечелен трофея от Шампионска лига или Ла Лига, или не, то Зинедин Зидан ще остане начело на "кралския клуб". Французинът дори вече трябва да подбира сред играчите си за следващия сезон.

Смята се, че като ненужни за този момент са определени Хамес Родригес, Брахим Диас, Лука Йович, Мариано Диас и разбира се - Гарет Бейл. Трябва да се внесе и яснота как ще се процедира с множеството отдадени под наем "бели" футболисти - Алваро Одриосола, Андрей Лунин, Ашраф Хакими, Серхио Регилион, Оскар Родригес, Мартин Йодегаард, Дани Себайос, Такефуса Кубо и Борха Майорал.

Относно Гарет Бейл, на "Сантяго Бернабеу" вече толкова силно желаят да се отърват от него и от голямата му неоправдана заплата, че са готови през лятото да го пуснат, където и да е било за без никаква трансферна сума. Вижте подробности - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички