Реал Мадрид мисли за бъдещето - ще взима руски талант от Динамо Москва


Реал Мадрид мисли за бъдещето - ще взима руски талант от Динамо Москва
Снимка: Getty Images

1611 0

Реал Мадрид обмисля да предложи на руския гранд Динамо Москва оферта, с която да привлече младия талант на отбора Арсен Закарян. Ако информацията от каталунската преса се окаже вярна, то „лос бланкос“ следва и да се разделят с редица футболисти, за да си освободят перото „заплати“.

В списъка на мадридчани фигурират няколко изключителни млади таланти, като от клуба възнамеряват да инвестират средства за бъдещето.

Според Sport, лидерът в Ла Лига вече води разговори с руските си колеги и е твърде вероятно страните да се договорят за Закарян.

18-годишната звезда блести за Динамо през сезона, след като има четири гола и пет асистенции в 17 мача. Тийнейджърът обаче желае да играе редовно футбол и предпочита да остане в родината си към този момент, докато от Реал няма как да му гарантират подобно нещо поради огромното качество.

Закарян има още две години и половина по своя договор с динамовци, а интерес към него има и от Барселона. А с кои футболисти планира Реал да се раздели, узнай в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички