Реал готов на безплатна раздяла с играч, струвал до скоро 90 милиона


Реал готов на безплатна раздяла с играч, струвал до скоро 90 милиона
Снимка: Getty Images/Guliver

1784 0

Полузащитникът на Реал Мадрид Иско Аларкон може да напусне клуба още през зимния трансферен прозорец. Според АВС испанецът не попада в плановете и на Карло Анчелоти и иска да се сбогува с клуба. "Кралете" също не горят от желание да продължават да му плащат заплата, след като от няколко години не играе значима роля в клуба.

Същевременно обаче за Реал ще е трудно да се раздели с халфа, тъй като няма постъпили оферти за правата му. Затова клубът е готов да го пусне като свободен агент.

Иско обаче не планува да ускори раздялата си с "Кралския клуб", тъй като в сегашното му състояние трудно ще се намери друг кандидат да му плаща по 6,5 милиона евро на година. През сезона дотук халфът е взел участие в 7 мача на Реал, в които е вкарал един гол.

Испанският футболист е част от Реал Мадрид от 2013 година, когато направи трансфер от Малага. Тогава испанският гранд плати за него 25 милиона евро, а най-високата си трансферна стойност Иско достигна през есента на 2018 година, когато струваше 90 милиона. Според слуховете догодина Реал ще се раздели с още доста футболисти - подробности тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички