Реал Мадрид - Лас Палмас по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Ла Лига?


Реал Мадрид - Лас Палмас по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Ла Лига?
Снимка: Getty Images

1766 0

Реал Мадрид посреща Лас Палмас на "Сантяго Бернабеу" в мача си от Ла Лига в междинния 7-и кръг.

Домакините претърпяха първото си поражение за сезона в неделя, като загубиха с 3:1 като гост от градския съперник Атлетико Мадрид. След това поражение "белия балет" се смъкна до третото място в класирането на лигата.

Междувременно гостите записаха първата си победа за сезона в неделя, побеждавайки Гранада с 1:0 у дома. Те се измъкнаха от зоната на изпадащите след тази победа и са на 16-о място в таблицата на лигата.

Двата отбора са се срещали 70 пъти във всички състезания. Както се очаква, домакините имат надмощие с 47 победи на своя сметка. Гостите са побеждавали столичния клуб осем пъти, а в 15 мача са завършили наравно. Те се срещнаха за последно през сезон 2017/18 в Ла Лига, като домакините записаха победи с 3:0 в мачовете като домакин и като гост.

Карло Анчелоти остава без услугите на Тибо Куртоа и Едер Милитао, така че Реал Мадрид остава несигурен в защита. Очаква се Винисиус да вземе участие в двубоя, докато Арда Гюлер се контузи точно, след като се възстанови от предишната си травма.

Тв излъчване

Срещата между Реал Мадрид и Лас Палмас на "Сантяго Бернабеу" е с начален час 20:00. Тя ще бъде излъчвана пряко в ефира на Макс Спорт 4, като ще може да я следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички