Реал Мадрид желае не само Мбапе, но и... Холанд


Реал Мадрид желае не само Мбапе, но и... Холанд
Снимка: Getty Images/Gulliver

1762 0

Реал Мадрид планува да събере Килиан Мбапе и Ерлинг Холанд. Очаква се още това лято франзуцинът да премине на „Сантиаго Бернабеу“, но отскоро Холанд също влиза в плановете на Реал.

Флорентино Перес неведнъж е изненадвал привържениците на Реал с подобни селекции и според испанското издание „Марка“ мадридчани са на мнението, че не могат да пропуснат възможността да подпишат с двете най-големи звезди на това поколение.

Източници информират, че норвежецът ще струва на "кралския клуб" близо 350 милиона евро, в тях влизат освобождаваща клауза, която се равнява на 75 милиона евро, трансферната сума, както и комисионните на агента на Холанд – Мино Райола и бащата на нападателя – Алф-Инге Холанд.

След срещи на представители на „лос бланкос“ с Мино Райола стана ясно, че мадридчани са разпитали за здравето на футболиста, както и за историята на травмите му, но отговорът, който са получили на тези въпроси, е бил удовлетворяващ.

От миналото лято Барселона също се интересува от норвежеца, но Реал не вижда заплаха в негово лице поради финансовата ситуация в отбора на каталунците. Очаква се през лятото от „Бернабеу“ да си тръгнат имена като Гарет Бейл и Иско, които ще освободят място в нападението на Карло Анчелоти.

Въпрос на време е да видим двете звезди на световния футбол с екипа на „белия балет“. Двамата се представят на висота, като Холанд бележи средно по 1,3 гола на мач в Шампионска лига, а Килиан Мбапе вече има над 200 гола в своята кариера, а е едва на 23-годишна възраст.

В Реал Мадрид пък отново са бесни на съдията след "секирата", която получи Винисиус.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички