Реал Мадрид е имал възможността да привлече Коло Муани, но се е отказал заради стар "провал"


Реал Мадрид е имал възможността да привлече Коло Муани, но се е отказал заради стар "провал"
Снимка: Getty Images

4979 0

Испанският гранд Реал Мадрид е имал възможността да вземе своята така желана деветка от Айнтрахт Франкфурт - Рандал Коло Муани, но се е отказал заради "страх" от миналото.

Муани в Реал - каква е била възможността?

Реал Мадрид не е предприел "атака" за бившия нападател на Айнтрахт Франкфурт Рандал Коло Муани, който се присъедини към ПСЖ в последния ден от трансферния прозорец. На "Бернабеу" са взели това решение, защото са се страхували да не повторят ситуацията с Лука Йович, информира "The Athletic".

В Мадрид "грабнаха" сръбския нападател за 63 милиона евро през 2019 година от Франкфурт, след като тогавашният 21-годишен футболист отбеляза 27 пъти в 48 изяви във всички състезания. Въпреки това, Йович не успя да се "развихри" на Сантяго "Бернабеу", вкарвайки само три гола в 51 мача за три сезона, преди да напусне в посока Фиорентина през миналото лято.

Цялостната сага около Рандал Коло Муани продължи дълго. Първоначално се смяташе, че той ще иде в ПСЖ, но след това се появиха информации, че ще продължи на "Дойче Банк Парк". В крайна сметка, в последните часове на трансферния прозорец - двата тима си стиснаха ръцете за сума от 90 милиона евро, която прати френския национал в Париж.

Междувременно Реал Мадрид е отказал предложение на Челси за елитен нападател.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички