УЕФА обяви програмата: Очаква ни супер сблъсък още в първата седмица на Шампионска лига


УЕФА обяви програмата: Очаква ни супер сблъсък още в първата седмица на Шампионска лига
Снимка: Getty Images

3995 0

УЕФА обяви програмата на всички двубои от груповата фаза в Шампионска лига. Милан и Нюкасъл стартират на 19 септември в ранен мач от 20 часа, като "росонерите" са домакини. По същото време е и сблъсъкът  Йънг Бойс - Лайпциг.

Горещ сблъсък на старта

Настоящият носител на трофея Манчестър Сити стартира като домакин на Цървена Звезда на 19 септември от 22 часа. Още в първата седмица ще гледаме един от най-чаканите и горещи сблъсъци. А именно този между Байерн Мюнхен и Манчестър Юнайтед от Група А.

Баварците са домакини в първия сблъсък срещу "червените дяволи" на "Алианц Арена" на 20 септември от 22:00 часа българско време. Реваншът в Манчестър ще бъде на 12 декември, като това ще сложи край и на груповата фаза.

Двубоят между Наполи и Реал Мадрид от група C на турнира, ще е в Неапол на 3 октомври, а тази в Мадрид – на 29 ноември.

В най-тежката група F - Пари Сен Жермен ще играе срещу Борусия Дортмунд на 13 декември и 19 септември, а френският шампион ще играе срещу Милан не 25 октомври и 7 ноември. По-рано Чеферин обяви дали е възможно да видим арабски клубове в Шампионска лига.

Ето всички двубои:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички