Разкриха отбора, който е предложил 100 млн. евро на Барселона за Ансу Фати


Разкриха отбора, който е предложил 100 млн. евро на Барселона за Ансу Фати
Снимка: Getty Images/Gulliver

1181 0

Преди дни се появи информация, че от Барселона са отказали оферта на стойност 100 млн. евро за един от големите си таланти - Ансу Фати. Тогава не се спомена името на клуба, като единствено бе съобщено, че е сред големите европейски клубове. Сега името на отбора вече е разкрито и това е Манчестър Юнайтед.

"Червените дяволи" искат на всяка цена да подсилят атаката си, като се твърди, че са се отказали от досегашната си трансферна цел номер 1 - Джейдън Санчо. Бързо обаче са се преориентирали към младока от Барселона, но каталунският клуб категорично е отказал офертата.

Според Sport редица клубове от Висшата лига се интересуват от Фати. От Барса се изненадали, когато Мендеш се обадил преди няколко седмици , за да попитат за цената. В този момент те казали, че той не се продава и посочили, че клаузата му за освобождаване е 170 милиона. Като са били убеделни, че никой няма да стигне до тази такса и смятали въпроса за приключен. 10 дни по-късно обаче агентът се обадил и казал, че от Юнайтед са готови да платят 100 млн. евро за него. Това изненадало каталунците, но отново са отказали, тъй като виждат във Фати бъдещата голяма звезда. А защо програмата в Ла Лига породи известно напрежение - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички