Неймар пред съотборниците си в ПСЖ: Искам в Барселона


Неймар пред съотборниците си в ПСЖ: Искам в Барселона
Снимка: Getty Images/Gulliver

2702 0

С приближаването на лятото се засилват отново трансферните спекулации около Неймар. Още от миналата година бразилецът е свързван със завръщане в Барселона, но заради различи причини сделката не се осъществи миналото лято.

Каталунското издание Mundo Deportivo посвети първата си страница именно на тази трансферна сага, като новината за Неймар излезе със заглавие: "Искам в Барса". Според информацията бразилецът е казал на хора от най-близкото си обкръжение, както и на свои съотборници в ПСЖ, именно тези думи.

Сделка за негов трансфер обаче изглежда невъзможно, особено след кризата от коронавриуса. Едва ли от френския клуб ще са склонни да намалят особено цената му, която за последно се твърдеше, че е 175 млн. евро. Подобна сума пък изглежда напълно непосилна за Барселона, като в клуба търсят всякакви начини, за да се справят с огромните загуби от последните месеци без двубои. Очаква се все пак да има някакви разговори между двете страни, но до споразумение ще се стигне трудно. А защо програмата в Ла Лига породи известно напрежение - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички