Арсенал вади 30 милиона, за да отърве Барселона от испански национал


Арсенал вади 30 милиона, за да отърве Барселона от испански национал
Снимка: Getty Images

17910 0

Арсенал продължава да е сред най-активните европейски грандове на трансферния пазар това лято. Лондонският тим сега иска да се подсили с Феран Торес от Барселона, информира "El Nacional".

Колко иска да плати Арсенал?

Според изданието управата на "топчиите" е готова да извади 30 милиона евро, за да си осигури услугите на Феран Торес, който не се радва на игровото време, което получава в Барселона

Испанският национал премина на "Камп Ноу" от Манчестър Сити, но не впечатлява с изявите си. Той има 71 мача с екипа на каталунците във всички състезания до момента, в които е отбелязал едва 14 гола и се е отчел с 9 асистенции.

Ако се стигне до подобен трансфер, то 23-годишният нападател ще е поредното звездно име, което ще акостира на "Емирейтс". Това вече направиха Кай Хаверц (от Челси), Юриен Тимбер (от Аякс) и Деклан Райс (от Уест Хям), като последният се превърна в рекордния трансфер в историята на "топчиите".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Барселона откри сумата, нужна за регистрирането на играчи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички