"Казах на рефера, че позволява много фалове" - обяснението на Шави защо бе изгонен


"Казах на рефера, че позволява много фалове" - обяснението на Шави защо бе изгонен
Снимка: Getty Images

1615 0

Наставникът на Барселона Шави остана бесен, след като кампанията им в Ла Лига за сезон 2023/24 започна с нулево равенство като гост на Хетафе. Каталунците пътуваха до Мадрид с надеждата да сложат край на лошите си резултати в лигата "Колизео Алфонсо Перес" и да стартират успешно защитата на титлата си.

Нервният мач не подмина и Шави

Това обаче не се случи. Барселона завърши наравно в последните си три мача в лигата с 0:0 срещу Хетафе, като отборът от столицата се очертава като враг на Шави. Както се очакваше, надпреварата беше жестока битка от първия съдийски сигнал, с три червени картона, дадени до края на двубоя.

Бразилското крило Рафиня беше изгонен за удар с лакът срещу Гасон Алварес преди почивката, а Хайме Мата беше отстранен за повторно нарушение. Двубоят продължи под същото темпо, като в заключителните етапи Шави също беше принуден да напусне, защото се оплакваше от неговите обаждания.

"Казах му на рефера, че позволява твърде много фалове. Ето защо той ме изгони. Няма какво друго да кажа. Коментирал съм в миналото и ме наказаха за това", споделил Шави след мача, предаде "Marca". Междувременно в Барселона очакват оферта за свой играч на стойност от 50 млн. евро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички