Ракитич към Меси: Спечелил си всичко, но аз имам трофей, който никога няма да имаш - Лига Европа


Ракитич към Меси: Спечелил си всичко, но аз имам трофей, който никога няма да имаш - Лига Европа
Снимка: Getty Images/Guliver

3762 0

Бившият халф на Барселона Иван Ракитич направи любопитен коментар, след като настоящият му отбор Севиля загуби реванша срещу Барселона на полуфиналите за Купата на Краля, а с това и отпадна от надпреварата. Ракитич заяви, че след мача е казал на Лионел Меси, че никога няма да спечели трофей, който той притежава - Лига Европа.

"Говорих с Меси и му казах: "Спечелил си всичко, вкарал си всички тези голове, но аз съм печелил трофей, който ти никога няма да имаш - никога няма да спечелиш Лига Европа", сподели Ракитич след отпадането на Севиля от Купата на Краля.

Ракитич, разбира се, шегува с бившия си съотборник, който няма как да спечели Лига Европа, защото е втори по големина европейски клубен турнир, а шансовете на Барселона да играе там са нищожни. Големите цели на Меси са свързани с най-големия европейски клубен турнир Шампионска лига.

Следващата седмица каталунците ще имат тежката задача да обърнат ПСЖ в Париж, след като допуснаха кошмарно поражение с 1:4 на "Камп Ноу" в първия мач от 1/8-финалите на надпреварата. Барселона обаче ще трябва да се справя без двама от ключовите си футболисти, които се контузиха в мача със Севиля (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички