Първо си помислих, че е шега... - Агуеро разкри как е разбрал, че Меси напуска Барселона


Първо си помислих, че е шега... - Агуеро разкри как е разбрал, че Меси напуска Барселона
Снимка: Getty Images

2648 0

Бившият аржентински национал и един от най-добрите приятели на Лионел Меси - Серхио Агуеро, сподели за момента, в който е разбрал, че "Бълхата" си тръгва от Барселона.

Легендата на Манчестър Сити, който през изминалия сезон изненадващо обяви края на кариерата си заради сърдечни проблеми заяви, че е останал шокиран щом е разбрал за напускането на Меси.

"Как разбрах, че Меси си тръгва? С мой приятел, релаксирахме с питиета в ръка и изведнъж той ми показа официалната новина от сайта на Барса, наистина не можех да повярвам, първоначално си помислих, че е шега и някой е хакнал сайта на клуба. Бях в шок", сподели бившият нападател пред журналиста Жозе Алварес.

Една от причините Серхио Агуеро да избере Барселона за своята нова дестинация през лятото на 2021 година бе точно фактът, че ще играе рамо до рамо с Меси. Можем само да си представим разочарованието му в момента щом е научил тази новина. 

ВИЖТЕ ОЩЕ: Как отговори Агуеро на критиците на Лионел Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички