Остава ли в ПСЖ: Ето кога Меси ще реши бъдещето си


Остава ли в ПСЖ: Ето кога Меси ще реши бъдещето си
Снимка: Getty Images

3356 0

Една от актуалните теми на летния трансферен прозорец е какво е бъдещето на най-успешния футболист в историята Лионел Меси. Аржентинецът изигра първия си сезон извън любимия Барселона, след като премина във френския гранд Пари Сен Жермен. Кариерата му в Париж обаче не потръгна по начина, по който се надяваше.

Меси изигра може би най-слабия си сезон във футбола в последните години и за пръв път не изглежда да има някакви шансове да попадне дори в топ 3 за "Златната топка". Според мнозина Меси трябва да смени клубната си принадлежност, но това едва ли ще стане преди началото на новия сезон.

Трансферното гуру Фабрицио Романо потвърди информациите на испанското издание Marca, че от ПСЖ искат да обсъдят с Меси нов контракт, който да го задържи на "Парк де Пренс" до лятото на 2024 година. Меси обаче ще мисли за бъдещето си едва след Мондиал 2022, който е в края на годината.

Настоящият договор на Меси е до лятото на 2023 година и изглежда малко вероятно той да бъде нарушен по-рано. Оставяйки преговорите за края на годината, Меси поставя ПСЖ в некомфортна ситуация, тъй като могат да го загубят като свободен агент през следващото лято. Дали Меси ще напусне ПСЖ, най-вероятно ще разберем след Световното в Катар.

Наскоро се появиха разнопосочни информации, че ПСЖ иска да се раздели с Меси - повече по темата четете в линка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички