Серхио Агуеро защити Лионел Меси след критиките за разочароващия му първи сезон с ПСЖ


Серхио Агуеро защити Лионел Меси след критиките за разочароващия му първи сезон с ПСЖ
Снимка: Getty Images

1694 0

Легендата на Манчестър Сити Серхио Агуеро бе категоричен, че първият сезон на Лионел Меси в ПСЖ е бил страхотен, а най-доброто от аржентинеца тепърва предстояло. 

"Това бе първата му година във Франция, а да се пригодиш към друга лига винаги е трудно, но въпреки това той се справи на ниво", заяви Агуеро пред "stake.com".

"Като изключим случилото се в Шампионска лига, ПСЖ спечели лигата комфортно. Отборът е пълен с първокласни играчи, а и Лео е роден победител. Сигурен съм, че вторият му сезон там ще бъде още по-добър", добави аржентинецът.

Очакваният към ПСЖ определено бяха огромни, след като Меси пристигна на "Парк де Пренс" през изминалото лято. Тимът не успя да изпълни най-висшата си цел и да спечели Шампионска лига.

Самият Меси завърши сезона с 11 попадения и 14 асистенции. Поради тази причина мнозина смятат, че Бълхата се е провалил в първата си кампания с екипа на парижани. Предстои да разберем какво ще покаже аржентинецът след края на лятото.

ВИЖТЕ ОЩЕ: С кого може да се подсили ПСЖ това лято.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички