Пуйол: Меси е мотивиран и ще остане в Барселона


Пуйол: Меси е мотивиран и ще остане в Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

1755 0

Бившият футболист на Барселона Карлес Пуйол е на мнение, че звездата на отбора Лионел Меси е мотивиран за бъдещето си в тима и може да остане част от каталунския гранд още дълги години. Аржентинецът бе на път да напусне отбора в един етап от лятото, но все пак реши да остане и да изпълни договора си с клуба.

Все още съществува вариант, при който Меси може да напусне Барселона през лятото на 2021-ва година, като Манчестър Сити е един от отборите, които биха желали да го вземат. Не е изключен обаче и вариантът, при който 6-кратният носител на Златната топка да подпише нов договор на „Камп Ноу“. Бившият капитан на Барселона Карлес Пуйол смята, че Меси ще остане в отбора, след като аржентинецът изглеждаше напълно отдаден на каузата в първите седмици от новия сезон. „Като всеки друг фен, не бих искал Меси да напусне, но това е футболът. Смятам, че накрая той ще вземе решение да остане. Наскоро той заяви, че е мотивиран, той иска да печели и се надявам, че ще продължи да бъде с нас още много години. Той е от огромна полза за Ла лига и е един от най-добрите в света“, заяви Карлес Пуйол.

Самият Пуйол изкара цялата си футболна кариера в Барселона и смята, че Лионел Меси може да направи същото. А ето какво каза шефът на Ла лига за аржентинската звезда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички