Още преди представянето: Ранни признаци на напрежение между Луис Енрике и Луис Кампос в ПСЖ


Още преди представянето: Ранни признаци на напрежение между Луис Енрике и Луис Кампос в ПСЖ
Снимка: Getty Images

1415 0

Въпреки че все още няма официално съобщение за назначаването на Луис Енрике като нов мениджър на Пари Сен Жермен и вече е само формалност, то продължаващите преговори за прекратяването на сделката на Кристоф Галтие привидно все още са пречка.

Бившият мениджър на Барселона ще поеме шампиона в Лига 1 от това лято. Все още обаче има съмнения относно състава на екипа, с който ще работи.

Разногласия още преди официалното представяне

Според L’Équipe има признаци на разногласия между Луис Енрике и спортния съветник на ПСЖ Луис Кампос по въпроса. Очаква се мениджърът да пристигне с трима или четирима помощник-мениджъри. Eкип, който може да включва Айтор Унсуе, бивш главен анализатор на испанския национален отбор, както и бившия физиотерапевт Рафел Пол.

Въпреки това Кампос вече успя да осигури бъдещето на медицинския екип, като доведе със себе си миналото лято – Педро Гомес и Алберто Пиернас. Видео анализаторът Исидро Рамон също ще остане, както е договорено с бъдещия старши треньор.

Твърди се също, че португалският директор настоява да запази Жоао Сакраменто като помощник-треньор. 34-годишният играч е заемал ролята при Кристоф Галтие както в Лил, така и в ПСЖ. Луис Енрике обаче се колебае дали да има Сакраменто в своя екип. Друго несигурно е необходимостта да се намери нов треньор на вратарите. Разногласията между Кампос и медицинския персонал на клуба през изминалия сезон също могат да доведат до промяна в този сектор. В Барселона пък са сериозно притеснени от назначаването на Луис Енрике, тъй като се опасяват, че ще им "отмъкне" Гави.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички