Целият труд на три анлгийски колоса "на вятъра" - ПСЖ ги надцака за харесван от Гуардиола


Целият труд на три анлгийски колоса "на вятъра" - ПСЖ ги надцака за харесван от Гуардиола
Снимка: Getty Images

11013 0

ПСЖ е в напреднали преговори и е много близо до договарянето на поредно лятно попълнение, смятат водещи издание на Острова и във Франция. Става въпрос за 21-годишния Габри Вейга, който бе в трансферните планове на Ливърпул и продължава да е в тези на Манчестър Сити и Челси.

Големият интерес към таланта

Той впечатли през изминалия сезон с екипа на испанския Селта Виго и още през пролетта се очакваше и Реал Мадрид да влезе в наддаването за него. Атакуващият полузащитник стартира като титуляр в 28 двубоя от Ла Лига през изминалата кампания и със своите 11 гола и 4 асистенции изигра голяма роля в оцеляването на тима. 

Смята се, че Пеп Гуардиола вижда испанеца като наследник на Илкай Гюндоган в средата на терена, но според Guardian и RMC Sport - парижани са успели да напреднат в преговорите и съвсем скоро може да приключат успешно сделката.

Вейга има контракт с родния си тим до 2026 годинa и по всяка вероятност от "Парк де Пренс" ще трябва да платят трансферна сума за правата му. Очаква се тя да достигне близо 40 милиона евро, колкото е и откупната му клауза.

Следете всички трансфери през лятото със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички