Провалил се в Юнайтед размечта Райо, но късен гол прати Бетис на финал за Купата на Краля


Провалил се в Юнайтед размечта Райо, но късен гол прати Бетис на финал за Купата на Краля
Снимка: Getty Images

2922 0

Отборът на Реал Бетис ще играе на финал за Купата на Краля, след като отстрани драматично Райо Валекано на полуфиналите. След победа с 1:2 в първия мач днес "зелено-белите" се добраха до равенство 1:1, което им осигури място на финала срещу отбора на Валенсия.

Противно на очакванията, Бетис трябваше да се постарае сериозно, за да се пребори със столичани. Двубоят вървеше равностойно, но нито един от двата отбора не поемаше твърде големи рискове. Това изигра лоша шега на Бетис, който инкасира попадение в края на мача.

В 80-ата минута бившият футболист на Манчестър Юнайтед Бебе отбеляза фантастичен гол за Райо от пряк свободен удар от сериозна дистанция. По този начин общият резултат бе изравнен, а мачът вървеше към продължения, но Бетис успя да вкара изравнително попадение в редовните 90 минути.

Във втората минута на добавеното продължение Борха Иглесиас успя да прати топката в мрежата на Райо и да прати всички домакински фенове в екстаз. До края имаше твърде малко време за реакция от страна на гостите и Бетис си заслужи участие във финалния двубой за трофея, който ще се играе на 23 април.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички