Хоселу: Не ме интересува кой номер е носил Бензема, направих този избор заради миналото си


Хоселу: Не ме интересува кой номер е носил Бензема, направих този избор заради миналото си
Снимка: GettyImages

9158 0

Новият таран на Реал Мадрид - Хоселу, даде интервю пред авторитетното издание AS. Той говори, след като получи третата си повиквателна за представителния тим на Испания, а темата съвсем не беше "Ла Фурия Роха".

Заместникът на заминалия за Саудитска Арабия Карим Бензема отговори най-накрая защо не е наследил и прословутия "9" от французина в Реал Мадрид. 

Той обясни, че не се влияе от факта, че дълги години тениската е била в легенда на клуба и изборът на цифрата "14" е свързана с друго любопитно събитие от кариерата му. На първо място обаче остава факта, че е сбъднал мечтата си да бъде част от представителния тим на "кралския клуб".

Историята на тарана

"Причината да избера номер "14" е много проста. Това е номерът, с който дебютирах със Селта във Втора дивизия. Така започна моят път. За мен няма значение кой номер ще нося. 

Важното е да съм в първия отбор на Реал Мадрид, което е мечта за мен. Нося "14", което е хубаво число, защото е сред двадесет и петте на първия отбор и това е, което за мен има значение.

"9" е носено дълги години от легенда на Реал Мадрид (Бензема), но това е нещо, което няма значение за мен. Това е цялото обяснение по темата", категоричен бе испанският национал. 

Вижте какво прогнозира Хоселу по адрес на Джуд Белингам!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички