Проблем пред Шави: Твърд титуляр на Барселона аут за неопределено време?


Проблем пред Шави: Твърд титуляр на Барселона аут за неопределено време?
Снимка: Getty Images

2431 0

Барселона най-вероятно ще отпътува за гостуването си на Реал Сосиедад без един от основните си футболисти. Очаква се Френки де Йонг да не бъде на разположение за двубоя.

"Ла Реал" приема каталунците у дома в двубой от 12-тия кръг на Ла Лига. Срещата ще се състои в събота (04.11) от 22:00 часа (българско време).

Шави без титуляр?

В нея участие няма да вземе 26-годишният полузащитник, който се контузи по време на двубоя на "блаугранас" със Селта през Септември. Травмата в глезена му отново се "обажда", а  "Barca Universal" съобщава, че нидерланецът все още не е на 100% готов за игра.

На няколко пъти той се завръщаше в игра и на тренировки, но така и не съумява да вземе пълноценно участие в тях. Халфът пропусна Ел Класико, а най-вероятно това ще се случи и срещу Сосиедад.

"Лос кулес" се надяват, че ще могат да разчитат на Де Йонг за визитата на Шахтьор Донецк в Шампионска лига във вторник (07.11). Освен контузията, нидерландецът очаква всеки момент да стане баща. Той желае да бъде до своята половинка в този момент и е вероятно това да се случи около някоя от предстоящите срещи.

А има ли напрежение между президента на каталунците Жоан Лапорта и легендата на тима Лео Меси?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички