Меси и рекордните "Златни топки": Къде Лео държи трофеите си?


Меси и рекордните "Златни топки": Къде Лео държи трофеите си?
Снимка: Getty images

2314 0

Когато спечелиш толкова трофеи, колкото Лионел Меси, със сигурност е трудно да намериш място за всичките. Той има в пребогатата си колекция 44 трофея, като се превърна в най-титулувания играч. 

Само през последната година 36-годишният футболист добави най-мечтания си трофей, а именно от Световно първенство с Аржентина, както и трофей от Купата на лигите с новия си клуб Интер Маями. Той има шанса да ги "превърне" в рекордна осма "Златна топка". Трофеят, който се присъжда ежегодно на най-добрия футболист в света.

Меси върна трофеите си със Златната топка на Барселона

Докато някои спортисти "крият" наградите си в къщата си или ги слагат в огромен шкаф за трофеи, легендата на Барселона върна предишните си седем награди "Златна топка" в клубния музей.

Всеки един желаещ може да ги види във впечатляващата изложба за Меси в музея на Барса. Когато играчи като Жоао Кансело и Жоао Феликс подписаха с клуба, те се възхитиха от наследството, оставено от аржентинеца, обикаляйки съоръжението.

Ако Лионел Меси наистина вземе осмата си Златна топка, той може да търси ново място за нея. Меси е играл само за Пари Сен Жермен, Аржентина и Интер Маями през календарната година и със сигурност няма смисъл да се присъедини към останалите в музея на каталунците. Този път 36-годишният Меси може да реши да я запази в своя собствен музей. А дали ще вземе осмата си награда - следете в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички