Ювентус не пуска Мората да се връща в Мадрид, но няма финансовата възможност да го задържи


Ювентус не пуска Мората да се връща в Мадрид, но няма финансовата възможност да го задържи
Снимка: Getty Images

1513 0

Ювентус и Атлетико Мадрид продължават ожесточените преговори за Алваро Мората, като желанието на "бианконерите" е повече от ясно – откупуване, но с условието цената на национала да бъде намалена. Торинци са решили да задържат нападателя, който сега е под наем в клуба, Алегри също е сред привържениците на идеята, но всичко е въпрос на пари.

Първоначално италианците договориха цена от 35 милиона евро за закупуването на Мората, но след превличането на младата звезда Душан Влахович – и тази сума явно не е по възможностите на "старата госпожа". Припомняме, че сърбинът бе привлечен за близо 81 млн. евро, а испански анализатори разкриват, че от Ювентус са склонни да предложат само между 20-25 милиона за испанския нападател.

Друг вариант за сделка е стрелецът да преподпише за още година с Атлетико, но да остане под наем в Торино, което ще струва още 10 милиона евро на "бианконерите". От GOAL съобщават, че скоро преговори със сигурност ще има, но "дюшекчиите" не са склонни да намалят поставената цена. Столичаните ще бъдат склонни да забавят плащането или удължат наема, но не и да спрат потока на пари. Играчът е собственост на клуба до юни 2023 г.

Ето кой друг играч е харесала "старата госпожа"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички