Притеснителни цифри: Барселона рухва в заключителната фаза на двубоите


Притеснителни цифри: Барселона рухва в заключителната фаза на двубоите
Снимка: Getty Images/Guliver

3630 0

Барселона е далеч от доброто си представяне и идеята за добър старт на сезона, след като вече не може да се похвали с по-убедително лидерство в Ла Лига, а и отпадна от Купата на краля. В последните 8 двубоя каталунците са допуснали цели 10 попадения, като прави и впеачатление точно кога са допуснати.

Единствено едно от тези десет попадения е отбелязано през първото полувреме - от Ибиза в Купата, всички останали са през втората част. И по-точно - шест попадения от последните осем двубоя са били допуснати в последните 15 минути от срещата, което издава, че каталунците именно тогава губят концентарция, а и енергията си.

Още при Ернесто Валверде в първия двубой за новата година срещу Еспаньол голът бе отбелязан в 87'. За Суперкупата на Испания Барса допусна обрат срещу Атлетико (Мадрид), като "дюшекчиите" спечелиха с 3:2 в последните 10 минути. При загубата от Валенсия и двете попадения са през втората час, като второто е в 76'. И в последния двубой Инаки Уилямс класира Атлетик Билбао на полуфинал за Купата след гола в добавеното време.

А коя легенда на тима са се опитали да си върнат от Барселона - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички