Барселона забрави рождения ден на Стоичков


Барселона забрави рождения ден на Стоичков
Снимка: БГНЕС

3867 0

Вчера легендата на България, ЦСКА и Барселона Христо Стоичков отпразнува своя 54-ти рожден ден. Той беше поздравен от БФС, ЦСКА и ЦСКА 1948, но от каталунския гранд пропуснаха празника на своята бивша звезда. Те не честитиха публично на Камата чрез нито един от профилите си в социалните мрежи, нито чрез официалния си сайт.

Стоичков не е просто бивш футболист на каталунците, а една от клубните легенди. Именно по време на периода си на “Камп Ноу” великият нападател вдигна "Златната топка". Никой от PR отдела на Барса обаче не се сети за него на рождения му ден. Същото важи и за каталунските всекидневници "Mundo Deportivo" и "Sport", които са в близки отношения с отбора.

От УЕФА и Парма обаче отдадоха дължимото на родното футболно величие. Евроцентралата използва официалните си акаунти в социалните мрежи, посветени на предстоящото Евро 2020, за да честити на Стоичков чрез видео компилация на головете му на Евро 1996 срещу Испания, Румъния и Франция.

От бившия отбор на българина - Парма, също го поздравиха за 54-годишнината му, както на италианската си версия в Туитър, така и на английската си. В края на деня самият Стоичков в Instagram благодари на всички, отправили му благопожелания за неговия празник. Вижте в този материал как Камата пее "моя страна, моя България". 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички