Причината Лопетеги все още да води Реал е... многоцифрена


Причината Лопетеги все още да води Реал е... многоцифрена
Снимка: Getty Images/Guliver

911 0

Испанският гранд Реал Мадрид се представя отчайващо през новия сезон под ръководството на Хулен Лопетеги. Тимът е в серия от 4 мача без победа в Ла Лига и игра 465 минути без отбелязан гол, преди Марсело да се разпише при 1:2 от Леванте. Причината испанският треньор да не си е тръгнал досега от "Сантяго Бернабеу" е чисто финансова, съобщава каталунският вестник "Спорт".

Става дума за компенсацията при уволнение, вписана в контракта на бившия испански селекционер с Реал. Според нея мадридчани трябва да платят на треньора си 18 милиона евро, ако прекратят предсрочно сътрудничеството си с него.

НА КОГО ПЪРВИ ЩЕ МУ ИЗГОРИ ФИТИЛЪТ?

Както е известно, испанският гранд тази седмица съумя поне в Шампионска лига да се върне към победите след успех над Виктория (Пилзен). В първенството обаче предстои мач с Барселона (28 октомври, неделя, от 17,15 часа) и ако "белите" не победят големия си съперник, дори тази огромна компенсация няма да спаси 52-годишния Лопетеги от уволнение, сигурни са в Испания. Интересно име се появи сред кандидатите за нов треньор на тима. Кой е той - четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички