"Sky Sports": Реал Мадрид води преговори с Антонио Конте


"Sky Sports": Реал Мадрид води преговори с Антонио Конте
Снимка: Gulliver/GettyImages

5073 0

Ръководството на Реал Мадрид се е свързало с бившия мениджър на Челси Антонио Конте относно това дали италианецът би поел състава на "белия балет", твърди "Sky Sports". "Кралския" клуб обмисля треньорска рокада след разочароващите резултати на тима през последните седмици.

Настоящият треньор на клуба Хулен Лопетеги не направи най-добрия старт на "Сантиаго Бернабеу", като към момента "белите" се намират на разочароващото седмо място в испанското първенство. Късно снощи обаче тимът на Лопетеги все пак успя да спечели срещу Виктория Пилзен в мач от груповата фаза на Шампионска лига.

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес пропуска да коментира позицията на Лопетеги, но редица издания на Стария континент смятат, че той не е очарован от представянето на Лопетеги и обмисля да го замени именно с Антонио Конте.

Рожденикът, който е напът да прекрати господството на Роналдо и Меси

Конте бе освободен от състава на Челси в края на миналия сезон, като до момента италианецът не е подновявал треньорската си дейност. Ако специалистът подпише с "белите", той държи договорът му с клуба да бъде с по-голяма продължителност - нещо, което едва ли е по вкуса на Перес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички