Билетите за Ел Класико - рекордно скъпи за историята


Билетите за Ел Класико - рекордно скъпи за историята
Снимка: Getty Images/Guliver

1821 0

Въпреки че няма да ни даде възможността да гледаме двете най-големи футболни звезди на нашето съвремие, първото Ел Класико през сезона в Ла Лига ще бъде едно скъпо удоволствие за феновете, които могат да си го позволят. В Испания съобщават, че цените за билетите за мача на 28 октомври са рекордно скъпи.

Билетите за дербито на Испания в 10-и кръг на първенството струват 179 евро. Най-скъпият пропуск за мача на обикновено място се продава за 499 евро, а талон за ВИП зоната струва невероятните 4040 евро, съобщава AS.

СТОИЧКОВ ИЗУМИ: ПОЗНАВАЙКИ МЕСИ, МИСЛЯ, ЧЕ И РАНЕН ЩЕ ИГРАЕ В ЕЛ КЛАСИКО

Изданието пише още, че през миналия сезон цените за вход на Ел Класико са били между 139 и 439 евро. Сегашните рекордни цени обаче не са изплашили любителите на футбола и на двата тима, които на практика са изкупили всички пропуски.

Мачът Барселона - Реал Мадрид е на 28 октомври, неделя, от 17,15 часа и можете да го следите на живо в SportLive.bg. След първите 9 кръга в първенството Барселона е лидер в класирането с 18 точки. Реал е на незавидното седмо място с 4 точки по-малко.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички