Бивш шеф в Реал Мадрид изненада: Ако Кристиано Роналдо се бе отметнал, щеше да ни дължи 30 милиона


Бивш шеф в Реал Мадрид изненада: Ако Кристиано Роналдо се бе отметнал, щеше да ни дължи 30 милиона
Снимка: Getty Images

3078 0

Бившият президент на Реал Мадрид Рамон Калдерон направи доста интересно разкритие около пристигането на Кристиано Роналдо на "Сантиаго Бернабеу" преди 13 гоини. 

Испанецът заяви, че преди Кристиано Роналдо да акостира официално в Мадрид, двете страни са имали споразумение, според което, ако CR7 се отметне, то ще трябва да дължи 30 милиона евро на Кралския клуб.

"Разговаряхме с Юнайтед дълго време, те не искаха да го продадат освен ако не им платим всичките пари за Роналдо наведнъж. В крайна сметка, се стигна до сделка, но трябваше да убедим и самия него, заяви Калдерон пред "El Confidencial".

"Подсигурихме се с предварителен договор и ако Кристиано се бе отметнал - щеше да ни дължи 30 милиона", добави бившият управник на "Бернабеу".

Разбира се, както е и известно на футболния свят, до сделка се стигна, а останалото е история. Португалецът счупи редица рекорди и грабна купища трофеи, носейки бялата фланелка.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Емоционалното сбогуване на Марсело с Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички