Президентът на Атлетико Мадрид: Антоан Гризман имаше голямо желание да се завърне


Президентът на Атлетико Мадрид: Антоан Гризман имаше голямо желание да се завърне
Снимка: GettyImages

3007 0

Президентът на Атлетико Мадрид Енрике Сересо даде любопитно интервю пред "Cadena SER", в което разкри, че Антоан Гризман е имал голямо желание да се завърне в отбора, след като прекара малко повече от две години в Барселона:

"Имахме късмета да си осигурим Гризман за следващите две години. Не разчитахме на това, че ще го привлечем, но същото така не очаквахме Саул Нигес да си тръгне. Все още не съм говорил с него, защото е с отбора на Франция. Преди две години той ни напусна по странен начин. Той обаче показа, че има голямо желание да се върне в Атлетико. Има фенове, на които това няма да им хареса, но има и други, които бяхме очаровани от идеята за завръщането му. В крайна сметка важното е представянето и това да имаме най-добрия състав. Той пристигна при изключителни за нас условия и това показва колко много той искаше да играе тук", заяви Сересо.

"Дали бих разбрал евентуалните освирквания срещу него? Бих ги разбрал, но искам да кажа, че нищо няма да постигнем с това. Когато той си тръгна, единственото, което казах, беше, че в Барселона няма да го обичат така, както тук. Дали това е най-добрият състав на Атлетико? На хартия това е най-важният ни проект по отношение на играчите, но започваме всеки сезон с интерес и вълнение. Всички казват, че имаме най-добрия състав, така че трябва да се борим за всичко. Разполагаме с един фантастичен състав и един невероятен треньор, който ни даде 10 триумфални години", добави още президентът на клуба.

В този материал можете да разберете с кой номер на гърба си ще играе французинът по време на втория си престой в Мадрид!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички