Предлагат Ансу Фати на клубове от Висшата лига за страхотна сума?


Предлагат Ансу Фати на клубове от Висшата лига за страхотна сума?
Снимка: Getty Images

8408 0

Една от младите надежди на Барселона - Ансу Фати, все още няма яснота около бъдещето си в клуба. Раздорите между него и каталунците не приключват.

35 милиона за един от най-обещаващите футболисти?

"SPORT" съобщава, че нападателят бива предлаган на тимове от Висшата лига от своя агент Хорхе Мендеш. От информацията става ясно, че в замяна Барса иска да получи сумата от 35 млн. евро за доскоро считания за един от най-големите таланти на световния футбол.

Твърди се, че в основата на евентуален подобен изходящ трансфер стои както лошата форма на играча, така и потенциалното завръщане на Лео Меси в отбора през лятото.

Формата на Ансу Фати

През настоящата кампания Фати взе участие в 38 мача с фланелката на "лос кулес". В по-голямата част от тях обаче той влизаше като резерва, записвайки 6 гола и 3 асистенции.

Бори Фати срещу Барселона

Докато футболистът запазва почти пълно мълчание, баща му Бори често застава пред медиите, за да отговори на въпросите им. Наскоро той нападна треньора Шави за липсата на игрово време от младока и дори сподели, че съветва сина си да напусне, но до момента получава отрицателен отговор

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички