"Вбесява ме"! Бащата на Ансу Фати се ядоса на Шави за малкото игрово време


"Вбесява ме"! Бащата на Ансу Фати се ядоса на Шави за малкото игрово време
Снимка: Getty Images

3069 0

Бащата на младия талант на Барселона Ансу Фати - Бори Фати, сподели мнението си относно липсата на игрово време за своя син по време на настоящия сезон.

Лошият сезон за Фати

Ансу стартира като титуляр едва 11 от общо 38 мача във всички турнири през кампанията до момента. През това време той отбеляза 6 гола и записа 3 асистенции.

Младокът се възстанови от редица сериозни контузии в кратък период, но се завръща към оптималната си физическа форма. Не така обаче стоят нещата на терена, където Шави не му гласува особено доверие.

Разочарованието

"Притеснява ме начинът, по който се отнасят с Ансу. Дават му по една, две, три минути (в края на срещата). Много съм разочарован, Ансу заслужаваше много повече. Защо Шави не го пуска повече? Нямам отговор. Говорим за номер 10 в Барса", започна пред "El Partidazo de COPE" Бори и продължи.

"Шави е добро момче. Говори с мен два или три пъти и е много добър. Даде му определена работа, която му помогна значително. Ядосан съм, вярно е. Като баща, виждам Ансу да играе за кратко време и това ме влудява, но мисля като баща, не като треньор", допълни още той.

От думите му стана ясно и за любопитен разговор между него и Ансу относно бъдещето му на "Камп Ноу".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички