Преди сблъсъка в Шампионска лига: Анчелоти засипа със суперлативи Наполи и двете звезди на италианците, каза и защо не играе Модрич


Преди сблъсъка в Шампионска лига: Анчелоти засипа със суперлативи Наполи и двете звезди на италианците, каза и защо не играе Модрич
Снимка: Getty Images

983 0

Реал Мадрид гостува на шампиона на Италия Наполи в среща от Група „С“ на Шампионската лига. Треньорът на „кралете“ Карло Анчелоти, който е бивш наставник и на „партенопеите“, говори преди сблъсъка между двата тима.

Мачът е утре от 22 часа на стадион „Диего Армандо Марадона“ в Неапол. Двата отбора спечелиха първите си срещи в групата.

СУПЕРЛАТИВИ ЗА НАПОЛИ И ДВЕТЕ ГОЛЕМИ ЗВЕЗДИ НА ИТАЛИАНЦИТЕ

Изправяме се срещу един от най-силните тимове в Италия. Трябва да се представим изключително. Виктор Осимен и Хвича Кварацхелия са много, много добри футболисти. Те имат качества да играят във всеки един клуб по света и ги очаква светло бъдеще”, обяви Анчелоти.

"Наполи има много добри нападатели, които излязоха през последната година. Имат различни характеристики и се справят много добре. Хвича Кварацхелия е много добър в един на един, а Виктор Осимен е мощен, той се движи много и е много опасен за защитата на противниците", каза още той по адрес на двете най-големи звезди на Наполи.

СИТУАЦИАТА ОКОЛО МОДРИЧ

Татко Карло говори и за ситуацията около Лука Модрич, който не игра в последните две срещи на „лос бланкос“.

"Доста изненадващо е, че той няма същата роля като миналата година. В последните два мача той не е играл, защото конкуренцията в халфовата линия е много голяма и все някой трябва да остане на пейката. Нямаме проблеми. Уважавам него като играч и човек, но понякога трябва да вземам решения, които струват много", заяви специалистът.

"Няма нищо ново. Не знам как да го обясня. Това е техническо решение, което се случи в тези два мача и което може да се промени. Може да се случи на всеки“, каза още той.

Мисля, че Джуд Белингам се адаптира много добре към новия си отбор. Той показва всички качества, които притежава и за нас това не е важно. За мен имаме най-добрия отбор в света. Фактът, че играта на Белингам с нас ни прави щастливи е достатъчен атестат за адаптацията му“, сподели Анчелоти.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Карло Анчелоти прекъсна впечатляваща 11-годишна серия на Лука Модрич

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички