Лука срещу Лука: Модрич вкара няколко коша и отправи предизвикателство към Дончич (ВИДЕО)


Лука срещу Лука: Модрич вкара няколко коша и отправи предизвикателство към Дончич (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1687 0

Голямата звезда в полузащитата на Реал Мадрид - Лука Модрич, посети тренировъчния център на Далас Маверикс. Отборът на НБА качи интересно видео в социалните мрежи, в което се вижда как хърватинът отправя интересно предизвикателство към "бижуто" на тексасците и своя съименник - Лука Дончич.

Дончич бе предизвикан в своя спорт

Във видеото може да се види как Модрич изрича думите "Лука, предизвиквам те" и след това започва да дриблира и да бележи кош след кош от различни позиции на паркета.

Двамата се познават отлично още от времето, когато Дончич защитаваше цветовете на баскетболния Реал Мадрид и предизвикваше фурор в европейския баскетбол. В онези години пък Модич бе ключова част от "лос бланкос", като помогна на тима да стигне до четири успеха в най-комерсиалния европейски турнир Шампионска лига, а впоследствие спечели и най-ценното индивидуално отличие - "Златната топка".

Лука Дончич пък бе избран под номер 5 в драфта на НБА през 2018 година. На словенецът не му отне много време да се превърне във водещ играч не само в Далас Маверикс, но и в цялата асоциация отвъд Океана.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Единственият страх на "безстрашния" Майкъл Джордан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички