Празничен ден в Барселона: Байерн Мюнхен пусна Роберт Левандовски в Испания


Празничен ден в Барселона: Байерн Мюнхен пусна Роберт Левандовски в Испания
Снимка: GettyImages

3906 0

16 юли започна по прекрасен начин за феновете на Барселона - известният спортен журналист Фабрицио Романо написа в профила си в социалната мрежа "Twitter", че полякът Роберт Левандовски ЩЕ ИГРАЕ на "Камп Ноу" през сезон 2022/23!

Италианецът използва марковата си реплика "Here we go", което означава, че сделката е на 99.9% сигурна... по същия начин в последните седмици той оповести бъдещето на Килиан Мбапе, Рахийм Стърлинг, Кристиан Ериксен, Усман Дембеле, Габриел Жезус, Лисандро Мартинес и много други.

Романо разкри, че от Байерн Мюнхен са уведомили Барса, че приемат последната им оферта, която е на стойност 50 милиона евро - 45 от тях ще бъдат предеведени директно на немския колос, а останалите 5 са заложени в договора на нападателя под формата на бонуси. Контрактът на 33-годишния Левандовски ще бъде до 30 юни 2025 година!

Полската голова машина бе на "Алианц Арена" от 1 юли 2014 година и за 8 години спечели 8 титли от Бундеслигата, 3 купи на Германия, 5 Суперкупи и 1 Шампионска лига. 

Лева завършва престоя си в Байерн с общо 375 мача във всички турнири, в които е вкарал 344 гола и е добавил още 72 асистенции на сметката си!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички