Позабравена суперзвезда се предложи на Зидан и Реал Мадрид


Позабравена суперзвезда се предложи на Зидан и Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

6576 0

Бившият френски национал Самир Насри впечатлява сериозно през този сезон с екипа на Севиля, след като беше даден под наем от Манчестър Сити. Плеймейкърът показва страхотна форма и е една от причините през този сезон "рохибланкос" да са в спора за титлата, поне до настоящия момент.

В интервю преди дербито на своя тим срещу Реал Мадрид той сподели, че с удоволствие би играл под ръководството на Зинедин Зидан, а причината е, че това означава, че ще облече екипа на "белия балет".

"Разбира се, че бих играл за Зинедин Зидан. Това ще означава, че ще играя за Реал Мадрид", каза Насри ден преди дербито срещу лидера в класирането и похвали сериозно легендата на френския футбол. 

"Рядко се среща толкова добър играч да се превърне в толкова добър треньор. Неговата кариера е просто невероятна. В първите си 32 мача той имаше повече точки от Гуардиола, Пелегрини и Моуриньо. Освен това спечели Шампионска лига, води с неговия отбор в Ла Лига и е непобеден в 40 мача. Зидан кара страхотен сезон.

Но все пак трябва да се знае, че играем в шампионат, който е по-изравнен, отколкото хората си мислят. Да, има два гиганта, но в момента сме втори в класирането. В Шампионска лига, за Купата на Краля и други турнири от този вид могат да станат изненади, така че нищо не се знае", допълни Насри.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички