Зидан е категоричен: Рамос е най-емблематичният испански играч


Зидан е категоричен: Рамос е най-емблематичният испански играч
Снимка: Getty Images/Gulliver

1150 0

Старши-треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан е категоричен, че капитанът на отбора Серхио Рамос е пример за подражание, защитавайки го от безумните освирквания, които получи на "Рамон Санчес Писхуан".

"Рамос е пример за всички. Със сигурност е най-емблематичният испански футболисти. Ние и Севиля поискахме максимално уважение към всички ирачи", заяви Зизу преди утрешното гостуване на "Рамон Санчес Писхуан".

Френската легенда подчерта, че няма да е доволен на равен срещу Севиля и отборът му излиза, за да вземе пълен актив от 3 точки срещу втория във временото класиране.

"Дали бих се съгласил на равен? Не, ще се борим за победата. На терена излизат първият и вторият в класирането. Със сигурност съперникът ще ни затрудни. И те искат титлата, както и ние. Готови сме за битка", увери френският специалист.

"Играчите винаги трябва да продължат да играят без значение колко ги обиждат от трибуните. Ако на стадиона има 100 хиляди души, някои няма как да ги промениш. Всеки трябва да е подготвен за изпитание", каза още Зидан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички