Рамос не може да повярва: Алвеш и Ракитич ги посрещат като богове, а мен ме...


Рамос не може да повярва: Алвеш и Ракитич ги посрещат като богове, а мен ме...

1692 0

Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос, който е израснал в школата на Севиля, е изключително обиден на отношението, което показаха към него сериозна част от феновете на едноименния тим. По време на равенството 3:3 между двата отбора на "Рамон Санчес Писхуан" феновете обиждаха защитника, пееха му да се "самоубие", замериха го с бутилка и се държаха крайно невъздържано срещу бившия десен бек на клуба.

Рамос отвърна подобаващо, след като вкара дузпа в стил "Паненка" за 3:2 и отиде при сектора на най-върлите фенове на домакините с ръце зад ушите. Към останалата част от публиката обаче той се извини, тъй като все още изпитва дълбоко уважение към първия си професионален тим.

"Когато видят повторението на моята голова радост, ще разберат. Не исках да празнувам гол у дома, но тези, които споменават така майка ми, не мога да ги уважавам. Президентът на Севиля трябва да вземе мерки, за да не се получава така, че един сектор привърженици да ръководи феновете", заяви Серхио в миксзоната след двубоя.

"Дел Нидо обясни грешно моя трансфер от Севиля в Мадрид. Някои хора разбраха грешно, а не мога да обяснявам всекиму поотделно. Аз говоря на терена. Не искам да съм първа новина всеки път, когато идвам в Севиля", довери той.

"Севиля винаги ще е моят дом, макар че много няма да ме разберат. Видях как приеха Ракитич и Алвеш, а те не са раждани тук. Тях ги посрещат като богове, а мен ме обиждат на майка. Няма да променя начина си на игра", отсече той. "Извиних се на вратаря Сория за изпълнението на дузпата. Казах му, че нито за миг не съм искал да покажа неуважение към него. Бих искал да ме приемат по друг начин, но аз няма да се променя", твърдо заяви севилският защитник.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички