Потвърдено: Приключва или продължава приказката на Диего Симеоне в Атлетико Мадрид?


Потвърдено: Приключва или продължава приказката на Диего Симеоне в Атлетико Мадрид?
Снимка: Getty Images

1115 0

Ръководството на Атлетико Мадрид и дългогодишният треньор на отбора - Диего Симеоне, са напът да стигнат до споразумение по въпроса - остава или си тръгва наставникът от клуба?

Продължава ли приказката?

Легендата на "дюшекчиите" е напът да преподпише за пореден път своя договор. Това информира трансферният експерт Фабрицио Романо само дни, след като се появи информация, че се готви подобен ход.

Очаква се съвсем скоро решението да бъде обявено публично. Твърди се, че желанието на президента Енрике Сересо е Чоло да остане поне още три години на "Уанда Метрополитано".

Слуховете гласят също, че наставникът се е съгласил да получи 45% намаление на заплатата. Причина е тежката финансова ситуация в Атлетико Мадрид.

Симеоне и "дюшекчиите"

Специалистът застава начело на испанския колос през 2011-та година. Оттогава той триумфира 2 пъти в Ла Лига, печели Купата на Краля, Суперкупата на Испания, на два пъти Лига Европа, както и Суперкупата на УЕФА. Играе и два финала в Шампионска лига, които губи от вечния си съперник Реал Мадрид. Настоящият му договор изтича идното лято.

Междувременно любимец на треньора го зарадва с нов контракт.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички